Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åter

Hitta mig nedgrävd
Smek min panna
Med spadens kyla
Vira in mig varsamt i tyg
Och berätta för mig
Om allt jag gjorde
Som bara var menat
Att läka




Fri vers (Fri form) av Lethe
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-28 17:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du gläder homeopaten i mig....
2014-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Lethe
Lethe