Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken

Du sa att kärleken tagit slut mellan oss.
Jag tror inte att så var fallet.
Det var förståelsen,
tålamodet
och respekten för varandra
som tog slut.
Kärleken fanns kvar...




Fri vers av jesse james
Läst 328 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-05-28 23:41



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hörnstenarna förståelsen tålamodet och respekten
att förstå en annan människa utan insikter om de vägar människan gått är omöjligt, vi kan bara delta
om någon har så svåra sår krävs ett stort tålamod och förståelse och respekt att inte gå på stigar som inte får beträdas.
förlåt är då ett fattigt ord när fel begåtts av ett barn utan insikter...


2019-04-28

  morgonstjärna VIP
tungt, men ändå vackert
kärlek hopp och tro
tillit
du ger hörnstenar ytterligare dimension.

2019-04-27

    ej medlem längre
Hjärtlig o klok insikt
2019-02-14

  Linda CH VIP
Fint tänkt och skaldat!
2014-06-14

  Ninananonia VIP
Kloka ord...
2014-05-31
  > Nästa text
< Föregående

jesse james