Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min bokskog, där ljuset leker ta fatt med skugga. Bild: Sanna i badet


Att hitta till sitt

Steg för steg

klev jag uppför din sida

 

Fötterna minns

luften minns

ljuset minns

Alltet minns vårt möte

 

**

 

Alpskog!

Du är en del av min saga

Föränderlig

Ljus och mörk om vart annat

 

Du visar mig vägen

Där!

 

 

Här.

Är jag.

 




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-05-28 23:53



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Fint samspel mellan dikt och bild
2014-06-04

  bittemi VIP
Mycket fin!
2014-05-29

    ej medlem längre
gillar!
2014-05-29

  ResenärGenomLivet VIP
Njutbart om naturens skönhet...
2014-05-29

  S.A.I. Steve Lando VIP
underbara naturbelevande alstring
2014-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP