Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild Sanna i badet


Elefantminne

 

 

Minns du mig?

minns du mig?

minns du alls mig?

Minns du?

 

Jag

är rädd att tappa dig.

Rädd att inte se dig i mitt minne.

Rädd att ha glömt det vi sa varandra

Rädd att ha förlorat den stora delen

av en barndom som formade oss.

 

Då på vår gula elefant.

Den som tog oss - bortom

till vår sagovärld

                                 - minns du?




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-05-29 00:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP