Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1/10


en av sex

Du vaknade upp och kände det

kände inte igen det.

Du ringde och jag svarade

att världen gått under igen.

Och vi var henängelar på brinnande moln.

Våra rosa röster var ett svar på allt vi varit

men aldrig fått vara fullt ut.

Jag vaknade upp och kände det

kände igen det.

Som att en sjättedel av mig överlevt.




Fri vers (Fri form) av Aftonvännen
Läst 372 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-05-29 01:00



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Suggestiva lager och intressanta överledningar raderna emellan; känns (inte) igen...
2014-05-30

  Nanna X
ta det lugnt med flygandet tills de övriga fem sjättedelarna vuxit ut!
2014-05-29

  Staffan Nilsson
Härlig mix av evigheter och ögonblick, drömt och smärtsamt vaket.
2014-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Aftonvännen
Aftonvännen