Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PÅ ETT ÖGONBLICK FÖRÄNDRADES LIVET




Drabbades av en stroke

Handikappad för resten av mitt liv


Armen samarbetar inte
signalerna går inte fram


Benet är försvagat
understundom med vidhängande snubbelfot


Hjärnbrist är ingen trivselfaktor




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-05-29 09:31



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
hua, nej det förstår jag..väl skaldat om något svårt
2014-06-01

  Lena Själsöga Keijser
ibland sker det så
du har så många förmågor
du strålar
skänker
din hjärtvisdom

du berör
2014-05-31

  Anya VIP
Jaa tänk vad fort livet vänder. Det gäller att njuta och ta vara på stunder, dagar, livet....så mycket man kan. Tycker sista raden är så talande:
Hjärnbrist är ingen trivselfaktor

Ordet trivselfaktor hör egentligen inte ihop med stroke och hjärnbrist och den motsättningen gör raden stark.

2014-05-31

  Alicia Stenfors
Du är poet trots allt.
2014-05-30

  Stjärnöga
Berörande stark
text..visar på
inneboende
kraft..
som ingen
sjukdom rår
på..
krya på dig/
Kram
2014-05-30

  MaRit MaRitza LöfRoos
Det var ju tråkigt.
Fin text och den är berörande.
Krya på dig.
2014-05-30

    ej medlem längre
Usch då!krya på dig!!!
2014-05-29

    Lars Gullberg
Du beskriver ett tillstånd

orden var och en vilar ett trauma

Livet....suck

Dina ord och rader väcker

berör
2014-05-29

  Connie
Stark, öppen och berörande, med stänk av ironisk humor. Gillar ditt att handskas med orden!
2014-05-29

  walborg
En tuff verklighet att leva med - ibland får man leva en stund i taget för att orientera sig. Nära och kära blir livsviktiga.
2014-05-29

    ej medlem längre
Vi äger bara våra tankar och våra känslor allt annat är så bräckligt och sårbart.
Du är stark, du är en fighter och du har en förmåga att leva i dina ord.
Tack för att du finns här hos oss.
2014-05-29

    ej medlem längre
Ögonblicken kommer och går, men någon gång ibland dröjer ögonblicken kvar, för att till slut bli en del av oss...

Marita, kram...
2014-05-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Men orden har du kvar! Och ger oss alla av i dina fina texter!
2014-05-29

  ResenärGenomLivet VIP
Berörande skrivet...men jag får också känslan av "skam den som ger sej"...
2014-05-29

  Lars Hedlin
Mycket bra ;)
2014-05-29

  louisegirl
Berörande..
Men ändå en glimt av ironi <3
Mycket bra förmedlat vännen
2014-05-29

  axveronika
torr och klarsynt och sann. Ingen sentimentalitet i denna texten. Men läsaren känner tyngde i situationen och livet
2014-05-29

  Cathrin M
Precis så. Jättefint.
2014-05-29

  Lehva VIP
Så tungt och sorgligt men ändå med ett ironiskt avslut. Så bra skrivet.
2014-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP