Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utefrukost

Morgonkaffet dränks
av en granntrimmers oljud
som tvingar mig fly.
Runt husknuten finner jag
åter bortglömt trädgårdshörn.




Bunden vers (Tanka) av Skaldekarl
Läst 333 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-29 11:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket oljud denna årstid när allt växer som mest. Och alla vill ha välansade gräsmattor.
2014-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Skaldekarl