Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trädets sista resa

Där trädets rot är fäst i myllan
fjättrad till motorsågens sång
löven skakar av rädsla
som asplöv fast det är en björk

vrålandet från sågen
väcker ångesten
det knakar från foten
fäst i myllan

marken kommer fort
dansar en sista dans
till lövens ackompanjemang
för att sedan stilla ro

infinner sig en sista gång




Fri vers (Fri form) av Mr Mutter
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-29 19:22



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
En otäck historia.
Mycket suggestiv minithriller.
Det är verkligen mycket lätt
att föreställa sig,
att trädet har en själ.
Kom ihåg att läsa en vers
för trädets hädanfärd
innan du startar sågen.
2014-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter