Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammalt utkast, senast bearbetat våren 2014. Jag publicerar den nu, eftersom jag antagligen inte kommer att fortsätta på den.


Liten vers om att motvilligt känna sig framme

Där vägens sträckning ebbat ut
Där finner jag mig stå
Där stigen framåt tagit slut
Där blir min skärpa grå
Söker i sinnet
Söker i minnet
Letar bland ord en viloplats
Bilderna är bleka
Bilderna är veka
De förblir där gränsen har satts





Fri vers av Effell
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-02-23 11:34



Bookmark and Share


  Den filosofiske poeten VIP
En maskulin Karin Boye :-)
Tummen upp, Effell!
2021-04-02

  Solstrale VIP
Den här gillas, en insikt lyft i ljus... Tack!
2021-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Effell
Effell