Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT LÄTT VAL



Vill inte ha cykel "för två"

För tungt för mig

Vars en skall vi ha

Min utan pakethållare




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-05-30 07:35



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
låter mycket bra..vi människor har en tendens att lasta alldeles för tungt ibland
2014-06-01

  ResenärGenomLivet VIP
Håller med...det kan bli svårt annars om båda vill bestämma...
2014-06-01

  Lena Själsöga Keijser
tycker om innebörden
2014-05-31

    ej medlem längre
Mm, ett lätt o rätt val!
2014-05-31

  Lehva VIP
Känner samma:-).
Vars en...norrländska?
2014-05-30

    ej medlem längre
Var och en är stark nog för sig.
2014-05-30

  Lars Hedlin
Just så!
2014-05-30

  louisegirl
Helt rätt..
Var och en får ha sin..;)
2014-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP