Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtidspessimist

Om våren när värmen kom
sa du att det kommer kyla
det är för tidigt att klä av sig
så fortsätt kroppen skyla

Då sommaren var som varmast
sa du att hösten kommer snart
att du var negativ pessimist
det var ju uppenbart

När hösten kom med regnet
sa du att det slutar snart
och börjar istället snöa
det var ju uppenbart

Så när äntligen vintern kom
och du borde vara nöjd
sa du att det vore väl
om våren kom med fröjd

det är svårt, riktigt svårt
att göra dig riktigt nöjd




Bunden vers (Rim) av Mr Mutter
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-30 13:22



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Ingen vits med att behaga
Den som alltid måste klaga
Det verkar mera rätt liksom
Att göra alldeles tvärtom
Ställ till det bara, ännu mera
Om glädjen i att kverulera
är vad en kverulant behöver
Låt jäkelskapen flöda över :D
2014-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter