Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.deviantart.com/art/dead-rose-59129225


Insidan av en död ros


Har du någonsin sett insidan av en död ros?


Plockat den med darrande fingrar

varsamt


för att inte spräcka det sköra rutnät

som bildar dess kronblad



Längst in stannar du


En pust av damm färgar din hand grå

Rosen ser inte mer levande ut inuti

än vad den gjorde utanpå


Du lutar huvudet fram

drar in doften av död ros



Och nu vet du alltså hur en död ros doftar




Faktiskt precis likadant som










liv






Fri vers av Drömfångare
Läst 720 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-06-11 22:52



Bookmark and Share


  Maria Natasja
AJ!

Känns....
2014-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Drömfångare
Drömfångare