Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oro

Först blev han vit, sedan grå
Andan rann ur när bena gå

En dialog med pumpens själ
Vill du mig illa?
Eller vill du mig väl?

Mörkret kommer i långsam takt
Ärren har bildats till nästa akt

Rädslan är kvar
Kroppen förstod
Att oro finns i vartannat ord




Fri vers av chopin
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-31 01:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

chopin

Senast publicerade
Oro
Mening
Sömnlös
* Se alla