Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du saknas inuti, min vän

tänker på hur du och jag kunde sitta uppe hela nätterna, dricka vin, röka cigg, lyssna på musik och prata om allt, allt, precis allt

det saknas en del av mig inuti
du saknas inuti

förra sommaren min vän
hur vi levde under solen, hur vi levde livet
i höstas och vintras min vän
hur vi stöttade varandra genom allt, hur vi levde som vinterrosor

gråter
gråter för vänskapen som gick förlorad



struntar i att du bröt ditt löfte och valde ett så jävla idiotiskt val
jag skulle inte dragit mig ifrån, skulle inte gått ifrån
jag vill rädda dig när du faller i tusen bitar, igen


fan fan fan fan fan




Bunden vers av juliamaria
Läst 353 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-05-31 11:35



Bookmark and Share


  Nolltillhundra
Berör <3 Saknar att skriva med dig <3 Känns som vi båda försvann ett tag <3
2014-07-06

    ej medlem längre
Underbar
2014-05-31
  > Nästa text
< Föregående

juliamaria
juliamaria