Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågtoppar vita

Sommarens vilda sjöar
glömmer grönska blott
bak vassruggars vassa
cigarrers pyrande rök

glömskans boning bor
bland bottenlösa bäckar
där näcken dansat
sig trött i bruset

borta är allvar
och leken hittad bland
vilda sjöars virvlar
där segelbåtar dansar

på vågtoppar vita




Fri vers (Fri form) av Mr Mutter
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-31 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter