Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett år senare


snart ett år
har passerat

med tårar i ögonvrån
ånger i hjärtat

snart ett år
har passerat

med värk för livet
i ensamhet


men nu tar jag nästa steg

ger mig ut
på okänd mark

och kanske
kanske

tål hjärtat en omstart




Fri vers av b.c.
Läst 370 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-05-31 15:29



Bookmark and Share


  Tess74
Igenkännande och fint
2014-06-05

  Lars Hedlin
Bra där att ta vara på det som är just nu.....
2014-05-31

  Connie
Det gör du absolut! Annars finns vi här för att stötta om livet skulle krångla till sig för dig <3
2014-05-31
  > Nästa text
< Föregående

b.c.
b.c.