Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bävan

Darrar men bär

det seglar runt fåglar
medan du skalar av minnena
och blottar färdskrivaren
du föddes med

det är mest metaforer i ditt liv idag
fast röntgenplåtarna skramlar sin tunga melodi
omöjlig att höra

det är ju blommorna som vinner över vintern.


En annan dag ska jag tvätta bort ränderna på fönstret
och minnas hur vi kysste solen

men idag ska vi bara vila
under trädkronornas gröna valv

sådana här dagar
svalnar molnen redan innan kvällen
och stryker fram milt


men i diskussionerna om ditt nästa steg
kommer jag att vinna över dig
eftersom du vunnit mig.


Kanske föds också tiden
någon annanstans
oskriven.




Fri vers av Cadena
Läst 310 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-06-02 19:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"kanske föds också tiden
någon annanstans
oskriven"

Inspirerar till ett leende.
2014-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Cadena
Cadena