Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min far, Villeneuve

Ibland
när man minst anar
kommer något snabbt ur döda vinkeln
plötsligt, oprovocerat,
Peterson, Paletti, Senna

men ibland
färdas man baklänges ut ur ljuset
i motsatt riktning eller tvärs linjerna
ofta väldigt länge
innan smällen

ibland
vandrar livet jämsides i ögonvrån
tar tillbaks bit för bit, som om det ångrat sig
utan mod att uppriktigt smälla på
en vag, tvetydig stallorder;
en utdragen sjukdom.






















Fri vers av Virtute
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-01 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Virtute