Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällstankar


Kvällen

är min vän

den ger ro

blundar

lyssnar

till lugnet

och stillheten


***






Fri vers av Idun 1
Läst 523 gånger
Publicerad 2007-06-04 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Idun 1