Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar

När gryningen tagit slut
och dagen nalkats har
då svinner drömmar
bort och inga blir kvar

i dagens ljus ett mörker
önskat liv i drömmar
i det klara skenet
förblir drömmar

drömmar




Bunden vers (Rim) av Mr Mutter
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-01 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter