Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skeppen






Jag ser rakt ned
i hennes drömmar.

Jag kan t.o.m krama om
den muskel
som försörjer hennes väsen
med energi.

Vi dricker stjärnor på kvällen,
sover alltid
ovanför molnen.


ett löfte jag infriar
redan vid morgonens första blick


*


*




Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-01 19:43



Bookmark and Share


  Anya VIP
Den här texten är för mig två texter. Jag tycker den första delen håller kvalité. Den har mycket fina metaforer och ett slut som sätter punkt. Kanske skulle dessa delas?
2014-06-08

  Annika Persson
Om jag ska krama om dig skulle jag göra det mitt på dagen. Vet du varför? Jo därför att du egentligen står högt i kurs hos mig, som ber mig att vara rädd om mig själv och inte utsätta mig för rabiata knäppgökar, men de är förvisso roliga. hahaha, gud ja, dem kommer man väl över kulturwoman. Vid trädet ska jag kyssa dig så att fåglarna kvittrar och löven ruskas om. Snacka om sagor, snacka om dem. De vore ju något annat än skrönor.
2014-06-05

  Annika Persson
Va ser du nedlåtande på mig?
Nej, det gör jag verkligen inte.
Jag respekterar dig till fullo, men blev arg.
2014-06-05

  Annika Persson
Hon upplever inte det som ondska
utan som dålig självkänsla.
Därför blir hon istället oerhört smickrad.
Det kallas självrespekt. Du vet väl vad kaliber är, och att inte alla går för samma som henne.
Hon viftar undan honom som en lägre stående varelse.

2014-06-05

  jimmy johansson
Likt rosaskuggade skorpioner skiftar textörens blytunga stiftanslag i parti och minut.
Rullande stenar i nedförsbacke, och hela härligheten öppnar sig i ett änglaglas med regnbågsblå rubiner.
Meningsutrymmet mellan raderna skapar en en rostad harmoni.
Finner underförstått att hjärtformade stjärnor förgyller din uppenbarelse med sirliga guldsträngar.
Änglagasen väcker skuggorna på vattnet.
Mixar molotowcoctails med brinnande intresse för din tidsuppfattningsförmåga.
Sjunger svartavinbärsbrännvinssången till din egen ära.
2014-06-01

  Maria Natasja
"Vi dricker stjärnor på kvällen,
sover alltid
ovanför molnen."


Som balsam för mitt öga.
2014-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg