Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tveksam sol

I gryningen sken solen
ett blekt lite tveksamt sken
som om solen inte visste
hur dagen skulle arta sig

gräset lyste ännu daggvått
som liksom solen tvekade
om det skulle torka
eller bara vara vått

hararna i dungen
visste inte heller riktigt
åt vilket håll de skulle
utan hoppade lite planlöst

så steg solen sakta
och fortfarande lite tveksamt
upp mot en ännu blå himmel
och verkade ha bestämt sig

för att det skulle bli en bra dag
det här också trots allt




Fri vers (Fri form) av Mr Mutter
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-02 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter