Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt dina tårar falla

Mot hälleberget faller de
de tårar som länge väntat
på något att droppa på
de faller tätt, tätt, tätt

graniten välkomnar alla
de tårar som du fäller
gråtens milda kvidande
ger röst åt ditt liv

ditt långa lidande
droppar där på stenen
sakta faller de droppar
som länge velat ut

nu faller de som våren
bland blommor som slår ut
hur vätan väter stenen
där längtan och sorg ebbar ut

stilla som ett vårregn
tills tårarna tar slut




Fri vers (Fri form) av Mr Mutter
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-02 20:32



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Spill dina tårar på stenen,
Släpp ut sorgen som i hjärtat bor
Men akta dig för att vricka benen
Om du halkar i gråtbemängt snor

Gråt på berg bemängd med mossa
Kan också få själva mossan att lossa
Tänk på att en lösning med salt
Kan vara det som tar död på allt
2014-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter