Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten är försent ute.


Jag vet att det sårar dig.

Att Du vet.


Jag kommer Alltid

att Älska med Dig.


Men med någon annans namn

på mina läppar.






Fri vers av Maria Natasja
Läst 365 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-06-03 00:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Spännande och lite utmanande, like it!!
2014-06-03

    ej medlem längre
i självklar insikt.. gillar texten!
2014-06-03

  SpamPippiL VIP
Grymt bra.
2014-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Maria Natasja
Maria Natasja