Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moatjén!

Äta soppa för kusk på Ven
kan bli orolig stund vid supén
bäst han ser sig för
han vet ju som chaufför
att hans häst kan ju komma i ske´n




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 138 gånger
Publicerad 2014-06-03 07:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillas!
2014-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt