Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var reda med den grabben!

Lill-Kal i skolan får nys på
han till tandläkaren sen ska gå...
Hans mor undrar nu
vilken tid, fick då du...
Håltimmen får man la ta till då...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-03 07:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gott!
2014-06-04

  louisegirl
Ja just så..:)
Härligt skrivet!
2014-06-03

  Rise Little One
Blir alltid glad av dina roliga texter...
2014-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt