Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken man!

-Mobil utlöser krockkudden Ted
nu blir du väl mer än jätterädd?
-Aldrig kära du,
svarade han sin fru,
då har jag nalle, kudde, rätt klädd!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-06-03 08:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Yes just det!
2014-06-04

    Dan Myrbeck
När ja läste titeln, tänkte ja:

- Oj, hon skriver om mej!
2014-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt