Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ENSAMHET I TVÅSAMHET






-Sköt du ditt,

så sköter jag mitt!



Sällan mötas de två




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2014-06-03 08:55



Bookmark and Share


  aol
En så jobbig sanning , bra skrivet,
2018-02-03

  Monika A Mirsch VIP
Du ger dem hopp, de ensamma och de tvåsamma - fin formulering!
2014-06-12

  Alva Johnsson VIP

Det är så mycket som spelar in om ett förhållande
ska lyckas. Det räcker inte bara att vara störtkär.

2014-06-09

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Rädsla och egoism.
2014-06-09

  Lars Hedlin
Känns igen lite!
2014-06-04

  Johan Strömstedt
Ensamheten är gratis. Tvåsamhet måste man betala för med sig själv.
Det lite längre radavståndet skapar utrymme för eftertanke.
2014-06-04

  Lehva VIP
Sant! Hellre ensam i ensamhet än ensam med någon annan.
2014-06-03

    ej medlem längre
Sanna ord i mångas hem.
2014-06-03

  Gabrielle Laurèntzen
Tänkvärda rader som väcker...
Fint formulerat!
2014-06-03

  ResenärGenomLivet VIP
En kort dikt som säger så mycket...
2014-06-03

  walborg
Om innebörden bevaras men tonen ändras så blir det riktigt riktigt bra
2014-06-03

    ej medlem längre
Starka ord som väcker starka känslor.
2014-06-03

  Connie
En text som bör uppmärksammas! Tack för den!

Fast vi luktar människa har vi svårt att hitta varandra. Ändå kan en mor inte tala till sin dotter, inte en far med sin son, en färgad med en vit, arbetare med sina chefer, eller demokrater med kommunister.
2014-06-03

  Palett
Bra formulerad sanning !
2014-06-03

  louisegirl
Jobbigt för kärleken de..
Fint förmedlat!
2014-06-03

    ej medlem längre
Bra beskrivet!Ensamhet i tvåsamhet är det jävligaste som kan drabba kärleken.
2014-06-03

  Cathrin M
Fint koncentrerad dikt - säger mycket i tre rader.
2014-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP