Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT BLÅBÄR

En strand med bara fötter i het sand.
Blåbär och en farbror på en parkbänk, klädd i hatt.
En kvinnas röst som viskar på ett annat språk:
"Are you here all the time?"
En ödelagd perrong ifrån ett tidigare århundrade.
En beröring över kinden likt en sval sommarbris.
Se dig omkring, ditt hjärta visar kärleken du söker....
Livet....








Fri vers av IdaStina
Läst 147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-03 12:16



Bookmark and Share


  WyS VIP
Fin beskrivning!
2014-06-03
  > Nästa text
< Föregående

IdaStina
IdaStina