Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnornas Nattbad




Skogen kokar av nattens dofter och väsen


Bäcken kröker sig genom trolsk skog

sjuder i porlande brus


Tjärnen ligger som svart glas

suckar drömskt i välbehag

av skönaste speglingar


strödda diamanter

smälter i vattnet som glöd

ur gåtornas oändliga svarta himmel


när vi möts igen


© Gabrielle Laurèntzen




Fri vers (Fri form) av Gabrielle Laurèntzen
Läst 657 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2014-06-03 12:36



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Vacker
2015-02-11

  Lars Hedlin
SÅ vackert :)
2014-06-04

  Bibbi VIP
Jättefin.
2014-06-04

  Bibbi VIP
Grattis till "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2014-06-04

    Mirm
du bygger upp förväntningar...
2014-06-03

    Mirm
https://www.poeter.se/Kommentera+Text?textId=1768780

2014-06-03

    ej medlem längre
Väldigt mjuk och vacker !!!
2014-06-03

  Rozsi.kovacs

Jag kan bara säga vackert o begåvat
o trolskt.....
2014-06-03

  Bo Himmelsbåge
Som den ljuvaste sagopoesi... där man förväntar sig att snart få se en liten guldskimrande älva dansa på tjärnen av svart glas...!

Sparas i min John Bauerskog!
2014-06-03

  Chawa VIP
Underbart skön läsning! Gillar den magiskt trollbindande stämningen..! Som en saga... Sparas!
2014-06-03

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart fint...
2014-06-03

  walborg
Vacker naturpoesi
2014-06-03

    ej medlem längre
så fin!
2014-06-03

  louisegirl
Så underbart vackert..
Mycket njutbar läsning.
Bokmärke!
2014-06-03

  KYREUS of Sweden
Undersköna rader!
2014-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Gabrielle Laurèntzen
Gabrielle Laurèntzen