Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att han ens finns

Äter upp mina händer,
varenda finger
för du kollar inte ens åt mitt håll.

Halvfullt glas
Nej tack, inget mer rödvin.
Fast du dricker.

Egentligen
så vill jag ju ligga bredvid.
Om jag hade modet.

Ta mig.
Snälla rör mig.
För dina fingrar över allt
som är mig.





Fri vers av riverenvackerdröm
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-03 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

riverenvackerdröm
riverenvackerdröm