Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den stora resan från himmel till helvete.

Detta är rebellernas tid för frammarsch.
I en oas av oändliga möjligheter och miljoner av val
vallfärdar vi tillsammans i en tjock dimma.
En med klarare syn än den andra, tar vi oss fram.
I en hög grad av förvirrelse undrar vi vad vi gör här
i en grym värld
full av hat missär och orättvisor.
Det tycks i epoker och sekel att eskalera
missär, våld och krig.
Eller är det bara ålder och medvetenhet som är en missär i sin egenhet.

Visheten kommer med åren.

Men blir man klokare för det?




Fri vers (Fri form) av Malin Samuelsson
Läst 447 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-06-04 01:25



Bookmark and Share


  Lärling
Man önskar att åldern gjorde oss klokare, men - det verkar inte alltid så...
2014-06-05

  Whero
Gillar din frågeställning, bra skrivet.
2014-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Malin Samuelsson