Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storheten i det lilla



Tvivla inte

på min sanna kärlek

håll om mig

när kärleken brinner

tårarna rinner

OCH

själen blir frostbiten

kom nära mig sakta

se på min sårbarhet

som en drivkraft

visa din ömhet


älskar mig utan krav

ge mig utrymme

att längtan och kärlek får sin storhet

låt oss leva

här och nu

med kärleken som kompass

"Nasrin" den 4/06-2014




Fri vers av Nasrin
Läst 461 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-06-04 12:25



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Fint skaldat med inte för många ord men ändå säga så mycket!
2015-06-26

  Lars Hedlin
Verkligen varmt och fint!
2014-06-04

  Quasimodo
Stark och ödmjukt om våra olika sårbarheter, våra olika sätt att närma oss kärleken och att vara i och till den! Bra och med ett fint uttryck!
2014-06-04

  louisegirl
Ljuvligt!
2014-06-04

    ej medlem längre
Jätte fint om det största
2014-06-04

  M M Mannheim VIP
Vackert skaldat! Du får ta emot en kram från mig och jag håller gärna om dig men det får bli med ord. Hoppas att det finns någon som ger allt det där till dig.
2014-06-04

  stig wikman
Ljuvlig Poesi
Nasrin.

KRAM Å APPLÅD TILL DEJ.
2014-06-04

  Whero
Vackert.
2014-06-04

  aol
så fint älskligt skaldat vännen,
2014-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Nasrin
Nasrin