Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den Frostiga Vintergatan



I februari
På en frostig gata
utan förvarning
så börjar du gråta

din gröna jacka
pulserar värme
runtom dig isen smälter
ditt hjärta är mitt bränsle

jag såg ett universum i dina ögon
stjärnfall och galaxer
likt en solig vinterdags morgon
du var precis lika vacker

Vi var som
oskulder likt kristall vitt snö
som aldrig hade rörts av någon
Som låg i evig vila i dvala
Med känslor, stora som vintergatan



Skulden av att längta tillbaka
till något man har förstört
Känns mer
Än vad en frostig vintergata
Gör i Februari





Bunden vers av Xan
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-04 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xan
Xan