Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakna naturen!

Jag väcker fiskarna
vill se dem leka igen
se ringar på vattnet
fiska kan jag göra sen

Ruskar på träden
för att väcka fåglar
se dem rugga i träden
sen bygger jag holkar

Stampar i golvet
och väcker krypen små
se dem ila på golvet
sen ska de få

Hoar i skogen
och väcker älvorna små
se dem dansa i dimman
sen dansar jag också

Binder en krans
av ljuvaste sommar
luktar så gott
innan jag somnar




Bunden vers (Rim) av Mr Mutter
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-04 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter