Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dess ord


en skugga
ur dess sken
ingen bryr sig
jag lyssnar
en slagen idiot
fattat läget
spelar det någon roll
ibland blir jag
rätt förbannat ledsen
men visst är det så
tiden går
hjärtat tickar
tills dess stund
vi inser allvaret
hur underbart
livet egentligen
är




Fri vers av Marvin
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-05 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin