Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dig i mig

Ett minne.
Att efteråt andas ut trassligt hår och torka svett ur pannan. Möta din blick när du säger. Nu är du som finast.




Fri vers av tildam
Läst 264 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-06-05 00:12



Bookmark and Share


  ninfea VIP
Ömhet :)
2014-11-11

  S.A.I. Steve Lando VIP
när du njutigt fritt, vilt, och totalt, är du som vackrast, skönast, samt godast
2014-09-30

    Nicklas VIP
Det är när någon är sig själv och helt naturlig som man är som vackrast.

Fint.
2014-06-05
  > Nästa text
< Föregående

tildam
tildam