Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För lust täckning

Är det något att ta på sig
eller dra över sig
när lusten då
faller mer på
än vad man tänkt sig...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-05 08:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra undran
2014-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt