Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TV:s räckvidd är stor...

Politikerna uti vårt Land Det Långa
svarar på en fråga som dem tycks fånga:
-Träffar ni vanligt folk då?
-Jo men visst gör vi alltid så
via tevetittandet vi lyckas dem fånga ...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-06-05 09:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA just så....
2014-06-09

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, så är det...träffsäkert...:-)
2014-06-07

  ULJO
Bra där
2014-06-06

    ADI Nehlin
så är det nog..väl skaldat
2014-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt