Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad närvaro

Mamma
Mhm
Mamma
m
Mamma!
mja
MAMMA!!!
JA MEN JAG SVARAR JU, VAD VILL DU!!!

Tystnad

Viskande

Tittar ner i golvet

Jag ville ju bara visa en teckning jag gjort åt dig




Fri vers av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 477 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-06-05 10:25



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Bra fångad känsla
2014-06-06

  aol
Så rörande
2014-06-05

    ej medlem längre
Denna kändes i hjärtat. Kunde verkligen leva mig in i barnets känsla på slutet. Så bra!
2014-06-05

  Marita Ohlquist VIP
Fantastisk text!
2014-06-05

  Maria Natasja
Men gud,
Aj..
Oj...

Fan vad detta gjorde ont...
Du skriver det jättebra, som alla föräldrar kan känna igen..

Men det gör ont när det tydliggörs såhär.
Riktigt bra!
2014-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt