Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sången hörs ändå

Jag drömde om dig en gång
en fånig och dum illusion
Samtidigt alldeles underbar
i sin magiska sagodimension

Men drömmar är farliga ting
att hålla vid liv utan hopp
och hjärtat kan sjukna av längtan
om ingenting sätter ett stopp

Därför stängde jag dörren en dag
vände sakta och trött ryggen till
Jag avsåg att glömma men glömde också
att mitt hjärta kan drömmen helt utantill




Bunden vers (Rim) av Matilda Ida Anette
Läst 481 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-06-05 10:45



Bookmark and Share


  M.A.J.R
En väldigt imponerande text som jag njuter av att läsa, tack!
2015-06-20

  Robin V
Fint!
2014-06-17

  Sten Anders Tobias
Väldigt fin. Hjärtat lär sig alldeles för mycket utantill ibland.
2014-06-07

  Ola Rydberg
Du fick ihop det med slutet
bra
2014-06-06

  Mr Mutter
Riktigt bra skaldat!
2014-06-05

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet.
De flesta stängda dörrar går att öppna igen.
2014-06-05

  Peter Stjerngrim VIP
Du har en gåva
vad avser att fömå
dig själv till att sätt ord på
det som verkligen är väsentligt
i livet ...

... så att det når ända fram
och berör ...

Låt det inte bli
någonting du gör
blott för en tid
och sen låter det glida dig förbi ...

Även om du tappar inspirationen
till skrivandet för stunden
glöm inte någonsin bort
vilken gåva du har fått ...

Att ta en paus för att göra annat
är såväl nyttigt
som det är någonting som är
precis så som det ska va ...

Men sluta inte någonsin tro på
ditt skrivande
och se det blott som en paus
Ty då kommer du en dag
lite längre fram lik förbannat
kunna återvända och fortsätta
där du slutade ...

Du är korts sagt väldigt bra!
2014-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Ida Anette
Matilda Ida Anette