Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon som inte får nämnas vid namn

jag skulle springa
genom hela staden

natt, morgon, dag

för att vara
med dig

jag skulle
göra vad som helst
vad som
helst

för att andas den luft
som du andas

ta mig tillbaka
jag gör om det
jag gör rätt

du ska få se
att jag vill
jag vill
vill.

springer över hela gärdet
om och om och om igen.
till dig.

ta med mig hem
igen

lägg mig
kyss mig
ta
i
mig

igen.

igen
igen
om igen
får jag försöka
igen

snälla




Fri vers av rainbows
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-05 19:52



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
Här finns längtan efter den slutgiltiga sanningen och den högsta/djupaste känslan.
Vackert gestaltat!
2014-06-05

  Nattviolen VIP
Åh!
2014-06-05
  > Nästa text
< Föregående

rainbows