Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst i vassen

Det är tyst i vassen
stillhetens vind verkar
ha tagit över stormen
i centrum av ovädret

då och då viskar
det till och rasslar
och skakande cigarrer
vibrerar av rädsla

för den storm
som omger den stillhet
som råder här vid sjön
där vassen haft det lugnt

en längre tid, utan oro
som skakar vassen
väcker oron bland fåglar
och får dem att lyfta

så högt så högt ovan moln
att de inte syns
här nerifrån där vassen
stundtals är så stilla

att det verkar oroväckande




Fri vers (Fri form) av Mr Mutter
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-06 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter