Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslan i ord.


Panik - Ångest.

Den kommer sakta krypandes,
det börjar göra ont i hela min själ.
Tårarna börjar rinna nedför mina kinder,
ångesten kommer först,
sen springer paniken ikapp.
Jag försvinner från min kropp, lämnar kvar ett tomt skal.
Blicken blir iskall och ingen kan få kontakt med mig.
Allt är kaos, jag får inte fram ett ord.
Vill bara säga farväl, för sista gången.




Fri vers (Fri form) av becc
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-07 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

becc