Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nu med diverse utvalda rader ur mina dikter som de sammanställdes i majjuni för tre år sen


TRATT nr 3 : Skurar av leende Trafik







och med hela rummet såsom en spegel jag drogs in igenom

    såg hon hans historia ta form av fler och fler förföljare

      från tornspirorna till hattbrättena till grändstenarna

       fastän solen befinner sig på alltför gott om ställen

          svarta kaninen sitter fast mellan två solstrålar

            fast var det en fågel som jag hitta' på gatan

               när regnet ramlar ner för första gången

                med en behaglig liten utebliven krasch

                  Humla mumla Mu! Vem himlar Du?

                   
lätt som ett svävande krocketklot

                    längs baklänges leende landsväg

                     på ett uppdrag som bytte ägare

                      
med salt på dina söta läppar

                        solbadande utomjordingar

                             Himlen förgrenar sig

                             med bilarna i blodet

                               blinkar universum
 

                                   ur sig självt

                                     BAOBAB

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-07 11:24



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Bokmärkte resan
2019-09-02

  TrollTörnTrappan VIP
Extra härlig beskrivning du kommer med! Jo, nog blir det en arkeologi med förundransvärt TTT-typiska drag i :-)

Känns något mindre egotrippat när man inbillar sig varit en delvis annan person för några år sen (liksom forskar utifrån) men likafullt hittar exakt sina egna ord...
2014-06-07

  Nanna X
lager på lager av typisk TTT-poesi sedimenteras filtreras i tratten...
2014-06-07
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP