Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stone


Stone
I'm talking to a stone,
I wonder if he hears.
I wonder if he sees me.
Stone, do you see when I smile?
Stone, I'm sitting right here....
Please, look into my eyes
Please, smile....
Stone.....




Fri vers av IdaStina
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-08 01:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

IdaStina
IdaStina