Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesis

när det rullar när det svänger
är jag svaret på min egen fråga
stegar över avgrunden
bron mellan geografi och fantasi
tveksamhetens ljusa ögonblick
mellan nuets barbari och
läsandets välbekanta eufori
bildmoln från en himmelsk get
sammanfattar min omöjlighet
ord som inget alls betyder
förrän en annan hör och tyder
här i stundens anarki
är jag fan snudd på poesi





Bunden vers av svernbygrabben VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-08 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben VIP