Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken det vackraste som finns..



Kärleken är det kitt som håller oss samman,
den som läker alla sår.

Kärleken skapade oss 
och ger våra själar vingar.

Kärleken driver oss att återskapas i ständigt
vackrare skepnad
och låter universum snurra med oss
in i evigheten..

Kärleken fördrar allting, förlåter allt
och begär intet.

Utan den ingenting
inte ens ett svart hål..

@~}~~~




Övriga genrer (Aforism) av Stjärnöga
Läst 1427 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-06-08 13:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint!
2014-06-29

  Linda CH VIP
Oj vilka fina ord att lägga på minnet! Får mig att tänka på Rumis insiktsfulla texter om kärlek!
2014-06-14

  Piann VIP
Kärleken den starkaste av allt.
Du skriver en fin hyllning till den.
2014-06-11

  aol
Så vackert sant skaldat vännen
2014-06-11

  aol
Så vackert sant skaldat vännen
2014-06-11

  Angel of love
En alldeles ljuvligt vacker text.
2014-06-10

  Lärling
Vackert om kärleken!
2014-06-10

  Lars Hedlin
We are all as one ;)
2014-06-09

    ej medlem längre
Jättefint faller orden ur ett stjärnöga..
2014-06-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Poesi i finstämd klädnad om det finaste, underbar kärlek!
2014-06-09

  ULJO
...... och din text är mycket vacker
2014-06-08

    ej medlem längre
Kärlek det vackraste och starkaste.
2014-06-08

  ResenärGenomLivet VIP
Fint skrivet...
2014-06-08

  Marita Ohlquist VIP
Fin text.
Har man kärlek "äger" man världen.
2014-06-08

  Larz Gustafsson VIP
Guds kärlek begär oss helt och hållet enligt Jakobs brev men framför allt enligt det dubbla kärleksbudet.
2014-06-08

  Eliza-69
Vackert..
2014-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga