Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färdas med fjärilsvingar...

Lyckan trodde jag
skulle slå ner i en
i en grann stil
med en stor skräll
som gav en jättesmäll
aldrig tänkte väl jag då
om den kom, en dag så
att med nästan tystnad
skulle den visa
sin kraft
och öppna alla dörrar
som fönster
så ta sig in i ens själ
så man fick en uppvakning rejäl:
Här är någon som vill gott och väl...


















Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-08 19:12



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt!
Ack som en
Fjäril så lätt
Svävar med
Sammetslena Vingar
Din Stora Lycka*/Kramar
2014-06-11

  Lars Hedlin
Verkligen fint skriftat!
2014-06-09

  ULJO
Mycket fint skrivet
2014-06-08

  louisegirl
Så hoppfullt och fint..
2014-06-08

  Eva Langrath VIP
Hoppfulla ord.
2014-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt