Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ÖVERSATT 8.6.2014 - inte alldeles enkelt... en upplevd insikt om livet som gåva också när det kärvar till sig, om att det går vidare, men det lyckas jag inte uttrycka. Din kritik är välkommen!


Vemodig haiku 7.6.2014 (fundra /tanka) ÖVERSÄTTNING

 

i vemodshaiku
dämpas minnenas eko
sordin läggs på allt

 

ändå svinner inte allt,
tacksam glädje stannar kvar

för livet att bottna i
för glädjen att ta sats från

var nyfödd morgon
möter livets ljuvlighet
fram till livets slut

sådan ter sig livets grund
ljus ger mod i mörkan stund
 

 

 

2014-06-08 20:29




Övriga genrer (Översättning) av Minkki VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-06-08 19:28



Bookmark and Share


  Kozo
Så fin så här också..:-)!
2014-06-09

  walborg
Fint att läsa - ljuset och solen och naturen just nu flödar över av sinnlig glädje
2014-06-08

  Åsa Njunjes
Tacksam glädje för livet att bottna i. Ljus ger mod. Befriande!
2014-06-08

  Eva Langrath VIP
Fina hoppfulla ord och gott att få dem översatta,
2014-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP